I samarbeid med

Mobilise AS & FEM Consulting tilbyr organisasjoner med behov – 6 mnd. gratis lisens på markedsledende frivilligsystem. Tilbudet inkluderer 1 time gratis sparring og rådgivning med FEM Consulting, opplæring og support.


I forbindelse med den kritiske situasjonen vi nå befinner oss i og det sterkt økende behovet for frivillige til å bidra for å løse utfordringene, ønsker Mobilise og FEM Consulting å bidra til at organisasjoner, foreninger, frivilligsentraler og andre som organiserer frivillige får tilgang til nødvendige systemer for å sikre en best mulig organisering og koordinering av nye og eksisterende frivillige.

Organisasjoner bidrar til å ivareta kvalitet og sikkerhet i arbeidet

Vi har i den siste tiden sett en oppblomstring av initiativer på Facebook og andre sosiale flater, der mange ønsker å bidra og tilbyr sin bistand til dem som måtte trenge det. Dette er jo selvfølgelig veldig bra. Vi mener likevel det er hensiktsmessig, for å sikre kvalitet og best mulig koordinering av ressursene, at de frivillige organisasjonene tar større del av koordineringsansvaret og bidrar til en økt grad av sikkerhet rundt organiseringen.

Jobb smart, effektiv, sikkert og ivareta personvern

Mange Organisasjoner, Foreninger og Frivilligsentraler har nå satt opp provisoriske løsninger (Google docs ol.) for å få registrert og organisert de frivillige som ønsker å bidra. Dette kan by på flere utfordringer både med tanke på personvern, tungvinte og lite effektive arbeidsprosesser og manglende overblikk.

Mobilise & Fem ønsker å bidra til at organisasjonene jobber i henhold til gjeldende regelverk, at de får de beste tilgjengelige verktøyene. På den måten får man optimalisert kommunikasjon, ressursstyringen og tid brukt på administrasjon.

Gjennom Mobilise Frivilligportal får man ett markedsledende system, som inneholder de verktøyene dere trenger:

 • Skjema for rekruttering og registering av frivillige / import av eksisterende ressurser
 • Egen administrasjonsdesk for organisering, rolleinndeling og ressursallokering
 • Onboarding og E-læring gjennom egen Min Side
 • Kommunikasjon og informasjonsdeling (e-post, SMS og Min Side)
 • Oppgaveplanlegging og tildeling
 • Ressursstyring og vaktplaner
 • Avviksregistering og håndtering
 • Rapportering
 • Mm.
 • Mobilise sin frivilligportal benyttes i dag av de ledende organisasjonene i Norge og Sverige og selskapets system er brukt av over 500.000 frivillige i Skandinavia. Systemet krever ingen plugins eller nedlastning av app, er svært brukervennlig og er tilpasset til både yngre og eldre. Systemet fungerer på alle flater som pc, nettbrett og mobil. Systemet er driftet i Azure og Mobilise sørger for back-up, tilgjengelighet 24/7 og at sikkerhet er ivaretatt. Systemet er understøtter alle krav med tanke på personvern og sikrer at dere jobber innen gjeldende regelverk.

  Tilbud
  Mobilise Frivilligportal


  Dette er inkludert i tilbudet:

  Dere får et eget prosjektområde på adressen https://frivillig.mobilise.no og som inkluderer:

 • Dynamisk søknads/registreringsskjema evt. import av eksisterende frivillige. Avhengig av organisering i systemet kan man etablere egne skjemaer for de respektive medlemsforeningene som knyttes til løsningen
 • Desk for administrasjon og behandling av innkommende søknader og registreringer
 • Min Side (egen personlige side for alle de frivillige) på desktop, nettbrett og mobil
 • Kommunikasjonsverktøy mot de frivillige og andre ressurser (Min Side, Epost og SMS modul)
 • Invitasjoner -og påmeldinger (lag og send Invitasjoner og påmeldinger)
 • E-læring (lag spørreundersøkelser, quiz og tester for de frivillige)
 • Hendelse og avviksmodul for registering av hendelser og opprettelse av tiltak
 • Bemanning og oppdragsplanlegging samt inn -og utsjekk av frivillige på oppgaver for nøyaktig timeoversikt
 • Rapporter og Dashboard (eksport av alle data til excel / csv) som gir oversikt over frivillighet og engasjement lokalt og nasjonalt
 • Opplæring, support, rådgivning og støtte:

 • 1t gratis sparring og rådgivning fra FEM Consulting
 • 2t opplæring av inntil 4 administratorer sentralt
 • Gratis telefonsupport for administratorer
 • Gratis websupport
 • Annet

 • 500 gratis SMS meldinger
 • 6 mnd. gratis lisens fra etablering.
 • Begrensninger

  Tilbudet gjelder frem til 15. mai 2020 og registering av inntil 500 frivillige. Tilbudet er rettet mot mindre og mellomstore foreninger og organisasjoner som trenger å organisere personell knyttet til pågående krise. Mobilise og Fem Consulting forbeholder seg retten til å avgjøre om man kvalifiserer for tilbudet.

  Tilgjengelig på alle typer skjermer og nettlesere


  Noen spørsmål og svar

  Gratis? – ingenting er helt gratis …

  Jo det er det - etablering, lisens, 500 SMS og 2t oppstart er inkludert. Systemet har manualer og video guider som gjør at dere enkelt kan bruke dette uten mye opplæring. Hvis dere skulle ønske å kjøpe mer tid av oss så kan dere selv velge det – vår timepris er 1190,- eller så kan dere kjøpe en utvidet opplærings og supportpakke til 3.990, -, men det er selvfølgelig helt opp til dere. Ønsker dere å sende flere SMS en 500 er dette noe dere må betale for, men vi tar ingen påslag på kostnaden. Vi kan sperre for å sende flere enn 500 SMS.

  Hvordan komme i gang med å organisere frivillige effektivt og trygt!

  Du kan klikke på intressert knappen under eller ta direkte kontakt med enten Mobilise eller FEM Consulting og i løpet av noen timer vil dere få tilgang til dere med å komme i gang og gi dere nødvendig støtte i oppstart. Oppstart vil gjøres gjennom online verktøy i disse tider.

  Hva skjer etter 6 måneder?

  Hvis dere er fornøyde med systemet kan dere fortsette å bruke løsningen og dere vil få 50% rabatt på lisens de påfølgende 6 mnd. Hvis dere ikke ønsker å bruke systemet videre kan dere eksportere data ut fra systemet før kontoen stenges/slettes

  Hvem er Mobilise AS?

  Mobilise ble etablert i 2011 og har siden starten jobbet med å utvikle og levere den ledende plattformen, verktøy og metodeverk for rekruttering og organisering av frivillige. Vi har over 250 kunder i Skandinavia, er 6 ansatte og har kontor i Oslo (Lysaker) og Gøteborg. Blant våre kunder finner man TV-Aksjonen, Kirkens Bymisjon, Dråpen i Havet, Caritas, Kreftforeningen, Stockholms Stadsmissionen med flere.

  Du kan lese mer om oss på våre nettsider https://www.mobilise.no

  Hvem er FEM Consulting?

  Sylvia Jacobsen har over 20 års erfaring innenfor den frivillig verden. De siste 5 årene har hun utviklet fagfeltet frivillighet i Norge, og hun har utdannet og kurset godt over 100 ansatte, ledere og koordinatorer i store og små organisasjoner. Hun er i dag blant annet aktuell med boken ”Slik leder du frivillige i ulike situasjoner”. Sylvia er ekspert på hvordan lede og holde motivasjonen oppe hos frivillige. Dette gir kunden en unik mulighet til å høre fra en som har de verktøyene som har fokus på det som faktisk funker når du skal motivere, kommunisere og lede frivillige.

  Du kan lese mer om meg på https://femconsulting.no

  Ønsker dere mer informasjon - ta kontakt med:

  Mobilise AS

  Fem Consulting AS

  Richard Dirdal

  Daglig leder

  +47 928 580 15

  richard@mobilise.no


  Les mer om Mobilise på

  https://www.mobilise.no

  Sylvia Jacobsen

  Rådgiver

  +47 484 75 097

  sylvia@femconsulting.no


  Les mer om Fem Consulting på

  https://www.femconsulting.no